Om OffDig 2021

OffDig er Danmarks største konference om offentlig digitalisering. Det er her, du bliver opdateret og præsenteret for de nyeste trends og projekter inden for offentlig digitalisering i både ind- og udland. Networking og erfaringsudveksling er en stor del af konferencen - du kan netværke med andre, der har samme faglige udfordringer som dig og måske også med dem, der har løsningen.

Fysisk konference og OffDig-univers

På OffDig 2021 får du først og fremmest mulighed for at deltage på den fysiske konference i Musikhuset Aarhus den 6. – 7. september. Derudover får du adgang til denne vidensplatform, også kaldet 'OffDig-universet'. Her sørger vi for, at du får indsigt i relevante cases og fagligt indhold, der er med til at give dig kompetencerne til at tackle digitale udfordringer nu og i fremtiden. Konkret vil vi invitere dig til en lang række virtuelle og hybride events gennem året. Der vil være spændende online keynote-oplæg, krigshistorier med efterfølgende dialog med talerne, cases, webinarer, artikler, podcast og lignende. Du vil også modtage et månedligt OffDig-nyhedsbrev med præsentation af indhold.

Året inddeles i fire hovedtemaer:

  • Den digitale borger
  • Bæredygtig udvikling
  • Digitale visioner
  • Teknologi og innovation

Under hver af de fire hovedtemaer behandles 10 undertemaer, så vi har noget for alle i målgruppen. 

Målgruppe
OffDig samler omkring 1.600 deltagere fra hele landet for at blive klogere og debattere de mange muligheder og udfordringer, der er ved digitaliseringen af den offentlige sektor. Konferencen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med offentlig digitalisering; kommuner, regioner, statslige og offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner, leverandører og konsulenthuse.

Program
Programmet på OffDig vil både have fokus på den operationelle, strategiske og politiske del af digitaliseringen samt hvordan man helt lavpraktisk håndterer digitalisering i en kommune. Fælles for alle sessioner er, at vi tilstræber et højt fagligt niveau i alle cases, oplæg og debatter. Programmet udarbejdes i et tæt samarbejde med en større programkomité.

Medarrangører
Leverandørerne er en vigtig del af OffDig. Som deltager kan du møde leverandørerne som medarrangører. Både i løbet af året og under konferencen, er de parate til at inspirere og hjælpe din virksomhed videre med den digitale udvikling.

Sociale medier
Deltag i debatten og få information om OffDig 2021 via de sociale medier både før, under og efter konferencen. Meld dig ind i OffDig's LinkedIn-gruppe og følg OffDig på Twitter og benyt #offdig.

Vis dit netværk at du deltager på OffDig - du er velkommen til at bruge dette billede: