Bliv medarrangør

OffDig er mødestedet for alle, der arbejder professionelt med digitalisering både i og med det offentlige, hvorfor medarrangører også er en vigtig del af konferencen. Som medarrangør vil I være til stede med en stand i udstillerområdet i Musikhuset. Det er også muligt at blive medarrangør på OffDig Health den 4. marts 2024.

Det er en oplagt mulighed for at markedsføre jeres virksomhedsbrand til potentielle kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere både før, under og efter afholdelsen af konferencen.

Se medarrangørpakker og priser

Se standtegning

StregBook en stand til OffDig  |  OffDig Health

Er du interesseret i at være medarrangør på OffDig og/eller OffDig Health, så kontakt afdelingschef Camilla Lerbech Dworsky på cd@dit.dk eller tlf.: 33 17 97 99.

Vil I sikre jer en standplads?

Der åbnes for salg af medarrangørstande til OffDig og OffDig Health onsdag den 20. september 2023 kl. 10.00.

Booking sker efter først-til-mølle princippet, og foregår ved at sende en mail til: Camilla Lerbech Dworsky på cd@dit.dk, tidligst onsdag den 20. september kl. 10:00. Det er desværre ikke muligt at reservere en stand forud for den 20. september 2023.

Bemærk, at der er begrænset antal stande i de forskellige størrelser, så du skal være hurtigt på tasterne. I mailen skriver du blot, hvilken medarrangørpakke I er interesseret i, og du vil herefter blive ringet op for at vælge den endelige standplacering. Bemærk at mange sender deres mail kl. 10:00, og rækkefølgen bliver derfor taget efter rækkefølgen i indbakken.