Praktisk info

OffDig 2023 afholdes den 8. - 9. marts i Odeon Odense. OffDig afholdes normalt i Musikhuset Aarhus, men grundet stort byggeprojekt omkring Musikhuset, rykker OffDig til Odense i 2023.

Adresse

Odeon
Odeons Kvarter 1
5000 Odense C 

Der åbnes for tilmelding til september. Har du ikke deltaget før og ønsker information om konferencen, er du velkommen til at skrive til konference@dit.dk

Gratis medlemskab ved din tilmelding til konferencen

Få et års gratis medlemskab af Dansk IT med adgang til bl.a. DIT Akademi (værdi DKK 1.585,-) ved at melde dig ind i forbindelse med din tilmelding. Når du har meldt dig ind samtidig med din tilmelding, skal du ikke gøre yderligere. Du modtager en separat mail omkring dit medlemskab. Når der er gået 1 år, modtager du en ny opkrævning på DKK 1.585,-. Ønsker du ikke, at være medlem længere, kan du til enhver tid framelde dit abonnement igen ved at sende en mail til dit@dit.dk.

Ombytning og framelding

Hvis du af en eller anden grund ikke har mulighed for at deltage på konferencen, er du velkommen til at allokere din billet til en kollega (evt. difference betales, hvis personen ikke er medlem af Dansk IT, og du er). Husk at give os besked på konference@dit.dk.

Ved framelding 4 uger før konferencens afholdelse, bliver der opkrævet 50% af deltagergebyret inkl. moms. Ved framelding 2 uger før, opkræves hele deltagergebyret inkl. moms. Framelding skal ske skriftligt pr. mail til konference@dit.dk.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende konferencen, vil vi meget gerne hjælpe dig. Kontakt Camilla Lerbech Dworsky, konferenceansvarlig, cd@dit.dk / 3317 9799.