Digitaliseringsprisen

Parterne bag Digitaliseringsprisen, Djøf, Rambøll Management, Charlie Tango, Digitaliseringsstyrelsen og Dansk IT, er i fuld gang med at lægge planer for Digitaliseringsprisen 2021. Følg med her på siden eller på digitaliseringsprisen.dk samt på LinkedIn gruppen.

For at være med i opløbet om de eftertragtede priser, skal projekterne være tilmeldt senest d. 25. maj 2021. Når Digitaliseringsprisen 2021 bliver uddelt, er det 15. år det sker. Der uddeles priser inden for fire hovedkategorier:

  • Innovationsprisen
  • Implementeringsprisen
  • Sammenhængsprisen
  • Publikumsprisen

Fælles for priserne er, at det tæller positivt, hvis projekterne har strategisk betydning, bidrager til effektivisering uden at gå på kompromis med kvalitet, bidrager til at styrke datasikkerheden og øger den digitale inklusion. Sidste år var i alt 34 projekter på tværs af alle kategorier indstillet til prisen. 

Priserne uddeles i forbindelse med OffDig 2021, der afholdes d. 6. - 7. september. Vinderne af Innovations- Implementerings- og Sammenhængsprisen udpeges af en nedsat dommerkomité mens Publikumsprisen afgøres af deltagerne på OffDig 2021.

Digitaliseringsprisen 2021 – et særligt år
”2021 er et særligt år. Vi har det sidste år set digitaliseringen være omdrejningspunktet og den helt centrale platform for, at det offentlige forsat har kunnet levere det, de er sat i verden for, trods nedlukninger af store dele af samfundet. Med Digitaliseringsprisen præmierer og hylder vi netop de foregangseksempler, der gavner samfund og borgere, og som inspirerer andre til nye visioner og initiativer – særligt i en tid som nu” udtaler Martin Eberhard, direktør i Rambøll Management og formand for styregruppen for Digitaliseringsprisen.

Læs mere på digitaliseringsprisen.dk