Netværksfestival på OffDig

Streg

Netværksfestival

På dette års OffDig viI vi løfte netværksmulighederne til et højere niveau, som giver en ny og unik måde, at møde hinanden på – og hvor mad, musik og oplevelser kombineres. Du kan derfor se frem til en unik netværksfestival, som finder sted på konferencens første dag, efter vi har afsluttet det faglige program. Festivalen indeholder både et socialt program, der omfatter god lækker mad og masser af sjov underholdning på lokationerne Musikhuset og Hotel Radisson Blu. Netværksfestivalen er inkluderet i din konferencebillet.

Program

 • Kl. 17.00 - 19.00: Oplev festlige aktiviteter hos medarrangørerne, som forkæler os og kickstarter festivalen med god stemning
 • Kl. 18.00 - 22.00: Gå på smagsoplevelse ved de fem spisesteder
 • Kl. 19.00 - 24.00: Udforsk de forskellige aktiviteter og bliv godt underholdt. Hæng ud i loungeområderne, eller dans dig ind i Winterland til et brag af en fest
 • Kl. 24.00 slutter festivalen og vi genoplader batterierne til konferencedag nummer to

» SE PROGRAM «


Spisesteder

I ægte festivalstil kan du finde forskellige typer af forplejning, og du vil blive forkælet med en masse god mad fra fem spisesteder fordelt i Musikhuset og på Hotel Radisson Blu. For at få den bedste oplevelse, opfordrer vi til, at du smager mad fra flere spisesteder, da alle har noget virkelig godt at byde på. 

 • RESERVATION
  Der er ingen forhåndsreservationer eller booking til spisestederne. Mød op hvor og hvornår du har lyst til at spise på det enkelte spisested. Er der optaget, har du mulighed for at prøve et andet spisested, eller komme tilbage og prøve igen senere.

 • STØRRE GRUPPER
  For større grupper anbefaler vi at møde op kl. 18.00 i Familiehaven på Hotel Radisson Blu, hvor der er én seating kl. 18.00. Det er desværre ikke muligt at holde pladser for andre, så alle der ønsker at sidde sammen, bedes derfor også møde op sammen.

 • ALLERGENER/SPECIALKOST
  Se menuerne under de fem forskellige spisesteder. Har du forudbestilt specialkost ved din tilmelding, kan dette afhentes i caféen i foyeren ved madboden med navnet 'Specialkost'. Har du glemt at informere os om specialkost, kan du stadig nå det, vi skal have besked senest den 16. februar 2024 på offdig@kongreskompagniet.dk.

Mad

Du bliver præsenteret for smagsoplevelser fra flere verdenshjørner; Det asiatiske, sydamerikanske, spanske, japanske og danske.

Uanset hvad du gerne vil smage, er du velkommen til at nyde det, lige hvor du vil. Så tag endelig en bao med i hånden, lidt tapas med rundt i foyeren og tjek programmet for underholdning ud - mulighederne er mange. Vigtigst af alt er, at du får hygget dig med de andre gæster til festivalen.

Armbånd

I ægte festivalånd har vi et festivalarmbånd til hver deltager. Hvert armbånd har 3 klip, der udløser en gratis drikkevare fra baren (gælder ved alle barer og de fem spisesteder). Du modtager dit armbånd, når du ankommer ved registrering.

Program

Du kan følge med i aftenprogrammet her på siden, i app'en og du vil få udleveret et fysisk program på selve konferencen.