Netværksfestival på OffDig

Streg

Netværksfestival

På dette års OffDig løftede vi netværksmulighederne til et højere niveau - hvor networking, mad, musik og oplevelser blev kombineret. Deltagerne var en del af en unik netværksfestival, der fandt sted på konferencens første dag, efter vi havde afsluttet det faglige program. Festivalen indeholdte både et socialt program, der omfattede god, lækker mad og masser af sjov underholdning på lokationerne Musikhuset og Hotel Radisson Blu. I ægte festivalånd havde vi et festivalarmbånd til hver deltager, hvor hvert armbånd havde 3 klip, der udløste en gratis drikkevare fra baren.

Program

  • Kl. 17.00 - 19.00 : Festlige aktiviteter hos medarrangørerne, der forkælede os og kickstartede festivalen med god stemning
  • Kl. 18.00 - 22.00: Masser af smagsoplevelser ved de fem spisesteder
  • Kl. 19.00 - 24.00: Forskellige aktiviteter og god underholdning i loungeområderne, ved Voksen Banko, til fest i Winterland m.m.
  • Kl. 24.00: Festivalen sluttede, så vi kunne genoplade batterierne til konferencedag nummer to

Se hele programmet her

Mad og spisesteder

I ægte festivalstil var der forskellige typer af forplejning, og deltagerne blev forkælet med en masse god mad fra fem spisesteder fordelt i Musikhuset og på Hotel Radisson Blu. Der var smagsoplevelser fra flere verdenshjørner; Det asiatiske, sydamerikanske, spanske, japanske og danske.