Om konferencen

Streg

OffDig 2023 blev afholdt den 8. - 9. marts i ODEON i Odense, hvor flere end 1.500 deltagere fra hele landet var samlet for at debattere digitalisering i den offentlige sektor. Konferencen var udsolgt, så det var et fyldt og livligt ODEON, der i år dannede rammerne. Det store program, var fyldt med de temaer, der rører sig allermest i den offentlige digitalisering lige nu, og udover de mange gode faglige oplevelser, der fandt sted i salene, så blev der netværket, skabt nye relationer, spist god mad og meget mere!

Det var alt i alt to fantastiske dage på OffDig, og vi glæder os allerede til OffDig 2024, der afholdes den 5. - 6. marts i Musikhuset Aarhus. Ses vi?

Årets program

Programmet bød på mere end 130 talere, der bidrog  til mange sideløbende spor med de temaer, der rører sig i den offentlige digitalisering lige nu. Se temaerne her. Der var både fokus på den operationelle, strategiske og politiske del af digitaliseringen, samt hvordan man helt lavpraktisk håndterer digitalisering i en kommune. Fælles for alle sessioner på OffDig er - altid -, at vi tilstræber et højt fagligt niveau i de cases, oplæg og debatter, du kan høre på konferencen. Programmet udarbejdes i samarbejde med en større programkomité.

Målgruppe

Konferencen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med offentlig digitalisering; kommuner, regioner, statslige og offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner, leverandører og konsulenthuse.

Medarrangører

Medarrangørerne er en vigtig del af OffDig. Du kan som deltager møde omkring 50 udstillerstande med leverandører, der alle vil være parate til at inspirere og hjælpe din virksomhed videre med den digitale udvikling.

Samarbejdspartnere

  • Digitaliseringsstyrelsen
  • KL
  • Danske Regioner
  • KITA
  • Danske IT-Advokater
  • Djøf

Sociale medier

Meld dig ind i konferencens LinkedIn-gruppe og benyt #offdig, når du tweeter.