Om konferencen

Streg

OffDig samler årligt omkring 1600 mennesker fra hele landet for at blive klogere og debattere de mange muligheder og udfordringer, der er ved digitaliseringen af den offentlige sektor. Konferencen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med offentlig digitalisering; kommuner, regioner, statslige og offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner, leverandører og konsulenthuse. Kom og bliv inspireret og styrk dit netværk.

Program

Programmet byder på mere end 130 talere, der bidrager til mange sideløbende spor med de temaer, der rører sig allermest i den offentlige digitalisering lige nu. Se temaerne her. Der er både fokus på den operationelle, strategiske og politiske del af digitaliseringen, samt hvordan man helt lavpraktisk håndterer digitalisering i en kommune. Fælles for alle sessioner er, at vi tilstræber et højt fagligt niveau i de cases, oplæg og debatter, du kan høre på konferencen. Programmet udarbejdes i samarbejde med en større programkomité, og anonceres engang i januar 2023.

Medarrangører

Medarrangørerne er en vigtig del af OffDig. Du kan som deltager møde omkring 50 udstillerstande med leverandører, der alle vil være parate til at inspirere og hjælpe din virksomhed videre med den digitale udvikling.

Samarbejdspartnere

  • Digitaliseringsstyrelsen
  • KL
  • Danske Regioner
  • KITA
  • Danske IT-Advokater
  • Djøf

Sociale medier

Meld dig ind i konferencens LinkedIn-gruppe og benyt #offdig, når du tweeter.

Kommende OffDig-konferencer

Den 13. - 14. marts 2024
Den 26. - 27. marts 2025