Om OffDig

OffDig er Danmarks største konference om offentlig digitalisering. Det er her, du bliver opdateret og præsenteret for de nyeste trends og projekter inden for offentlig digitalisering i både ind- og udland. Networking og erfaringsudveksling er en stor del af konferencen, hvor du kan netværke med andre, der har samme faglige udfordringer som dig og måske også med dem, der har løsningen.

Temaer

På OffDig 2022 er fokus på den nye digitaliseringsstrategi, der offentliggøres i starten af 2022. På konferencen får du både spændende keynotes, strategiske oplæg, interessante debatter og konkrete cases inden for fem hovedtemaer:

  • Borgeren i centrum
  • Bæredygtig udvikling
  • Tech og innovation
  • Kompetencer
  • Infrastruktur

På tværs af de fem hovedtemaer finder du oplæg, der berører velfærd, sikkerhed, ledelse og lovgivning, så vi kommer grundigt omkring alle områder inden for offentlig digitalisering.

Program

Programmet på OffDig vil både have fokus på den operationelle, strategiske og politiske del af digitaliseringen samt hvordan man helt lavpraktisk håndterer digitalisering i en kommune. Fælles for alle sessioner er, at vi tilstræber et højt fagligt niveau i alle cases, oplæg og debatter. Programmet udarbejdes i et tæt samarbejde med en større programkomité.

Målgruppe

OffDig samler omkring 1.600 deltagere fra hele landet for at blive klogere og debattere de mange muligheder og udfordringer, der er ved digitaliseringen af den offentlige sektor. Konferencen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med offentlig digitalisering; kommuner, regioner, statslige og offentlige institutioner, uddannelsesinstitutioner, leverandører og konsulenthuse.

Medarrangører

Leverandørerne er en vigtig del af OffDig. Som deltager kan du møde leverandørerne som medarrangører af OffDig på konferencen, hvor vi har et større udstillingsområde og flere scener, hvor medarrangørerne er parate til at inspirere og hjælpe din virksomhed videre med den digitale udvikling.

Sociale medier

Deltag i debatten og få information om OffDig 2022 via de sociale medier både før, under og efter konferencen. Meld dig ind i OffDig's LinkedIn-gruppe og følg OffDig på Twitter og benyt #offdig.