OffDig Health

StregOffDig Health den 4. marts - en halvdags konference dagen før OffDig konferencen

OffDig Health er et nyt tiltag, som afholdes mandag den 4. marts 2024 om eftermiddagen i nabobygningen Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus. Det er et ekstra tilbud til de OffDig-deltagere, der arbejder med digitalisering af sundhedsområdet og ønsker at dedikere en halv dag til at netværke og fordybe sig i politiske sundhedsdebatter og konkrete kundecases. 

Dansk IT har i mange år leget med tanken om at afholde en konference på sundhedsområdet. Med OffDig brandet i ryggen har vi besluttet at starte med en halvdags konference forud for OffDig, hvor der er fokus på hvordan fremtidens sundhedsvæsen skal se ud. 

OffDig Health ligger tæt på Sundhedsstrukturkommisionens afrapportering af deres arbejde og anbefalinger om den fremtidige organisering af sundhedsvæsnet, hvorfor denne dag er endnu mere oplagt at deltage på. Der vil stadig være sundhedsoplæg på OffDig konferencen også, så det er relevant at deltage i begge konferencer. Ved tilmelding til både OffDig Health og OffDig, opnår du en fordelagtig god pris. Se priser og tilmeld dig her >>