Semaphor er markedets kvikkeste open source leverandør. Vi har en dyb forståelse af infrastruktur og sikkerhed, og det er netop interessen for sikkerhed, som har banet vej for vores interesse og engagement i open source.

Semaphor blev grundlagt i 1992 og vi har fra starten været optaget af IT-sikkerhed og privatlivsbeskyttelse. For os er IT-drift en tillidssag og bør holdes indenfor landets grænser. Gældende lovgivning og standarder indenfor datasikkerhed er derfor en naturlig del af vores DNA.


Vi kan hjælpe med udvikling, vedligehold, installation og opsætning samt drift af løsninger. Det er typisk web-, sikkerheds- og integrationsløsninger vi er gode til. Semaphors seneste projekter
:

Geminus - en løsning til to faktor godkendelse. Løsningen er udviklet af Semaphor som open source for Statens It og er en gratis 1 til 1 erstatning for SMS Passcode, bare uden SMS’er.

SIA Open
- en komplet open source-platform til både klienter og servere, som er udviklet af Semaphor for Statens It. Løsningen er ikke afhængig af Active Directory eller andre proprietære teknologier.

Jitsi
- en open source-platform til videomøder, som Semaphor har installeret og tilpasset for Statens It. En stor installation som kan skalere yderligere ved at starte flere video bridges. Løsningen er tilpasset Statens It's ønsker og arkitektur.

Nextcloud
- en open source-løsning til fildeling, som Semaphor har installeret for Ballerup Kommune. Løsningen er tilpasset kommunens krav til token-baseret login mv.            

Vi glæder os til, du kommer forbi vores stand, så vi kan hilse på dig og få en uforpligtende snak - og gerne dybt teknisk!

Læs mere om os på semaphor.dk