Se udvalgte OffDig-events

Overvejer du at tilmelde dig OffDig 2021, og er du nysgerrig på, hvad der gemmer sig af indhold i videoteket? Vi har udvalgt nogle af videoerne, som du har fuld adgang til her. God fornøjelse.

Keynote: Covid-19 meets ARC (Open Innovation)

Eyal Zimlichman, MD, MSc & Chief Innovation Officer, Sheba Medical Centre, Israel

Dr. Eyal Zimlichman gav en keynote på OffDig 2019 for at fortælle om en helt særlig, åben tilgang til innovation på Sheba Medical Centre, Israels største (og mest veldrevne) hospital. Her lader man private aktører få adgang til det ellers top-regulerede hospitalssystem. Nu kommer han tilbage for at fortælle 'hvad der siden skete'.Krigshistorie: Det menneskelige møde

Lars AP, stifteren af bevægelsen Fucking Flink

Hør og mød Lars AP, stifteren af bevægelsen Fucking Flink (og før dét forfatteren bag Polle fra Snave). Lars er optændt af det menneskelige møde og at vi mennesker mærker hinanden. For den slags møder er faktisk det, der betyder allermest for os mennesker, for vores trivsel og for vores overlvelse. Og sgu også bare for at det er sjovt at være her på kloden. Så hvordan husker vi at få dén slags med – i en digital tid?

 

Cases: Sammenhængende borgerrejser - hvordan ser det ud fra borgerens perspektiv?

Torben Glock, specialkonsulent og projektleder, Aarhus Kommune, Martin Haagerup, digital redaktør, og Jakob Skov, chefkonsulent, Borgerservice Udvikling, Københavns Kommune og Nina Husfeldt Clasen, kontorchef, Digitaliseringsstyrelsen

Hvordan ser de så ud, de sammenhængende brugerrejser, og hvad gør man rundt om i landet for at tage borgerne alvorligt? Det hører vi tre cases om:

  • Chatbot i den kommunale sektor - fællesskab med mening
  • Digitalisering af Kørekort - den gode servicerejse for borgerne
  • Vær med til at skabe sammenhæng for borgerne