Brugervenlig digitalisering

Medarrangørevent: D. 15/4 kl. 09.00-11.00: Hvordan udvikler man digitale løsninger, som tilgodeser mange forskellige brugeres behov og skaber den ønskede værdi? Kom med til Live morgenmøde, når Anne Marie Kanstrup, Professor ved Aalborg Universitet, stiller skarpt på brugervenlig digitalisering.

Hvordan sikrer vi, at vores digitale løsninger tilgodeser brugernes behov og skaber den ønskede værdi?

I dag poster virksomheder og organisationer millioner i digitaliserings projekter. Men selv de mest geniale løsninger risikerer ikke at skabe værdi for brugerne. Det er dyre lærerpenge og rejser en masse spørgsmål: Hvad gik galt og hvad kan vi gøre bedre?

For at designe værdiskabende digitale løsninger er brugerforståelse og brugerinddragelse ekstremt vigtigt. Men hvordan gør man det rent praktisk?

Den 15. april kl. 9.00-11.00 får Syspeople besøg af Anne Marie Kanstrup, Professor fra Aalborg Universitet, som forsker i udvikling og design af digitale løsninger. Kom med til en spændende morgen, når vi stiller skarpt på ’Brugervenlig og værdiskabende digitalisering’ og ser nærmere på, hvordan man udvikler løsninger som tilgodeser mange forskellige brugeres behov.

Tilmeld dig herLyt med og få indblik i: 

Hvad er vigtigt når vi designer og udvikler nye digitale løsninger?
Hvordan inddrager vi forskellige brugergrupper?
Hvordan bygger vi bro mellem brugere, forretningen og teknikere?
Hvordan skaber vi sammenhæng i vores løsninger?
Hvad kan vi lære fra konkrete virksomheds cases?

Det er selvfølgelig gratis at deltage! Vi glæder os til at se dig :-)