NgDP webinar: Er myndigheden klar til at håndtere in-og output i MeMo

D. 25/8 kl. 09.00-10.00 Medarrangørevent: Jens Christian Hauerbach, Product Manager Input Management, Jesper Vermehren Jensen, Product Owner, Helle Kærgaard Bjerre, Business Area Manager - Public og Kenneth Lundø, Key Account Manager

PostNord Strålfors opsummerer på dette webinar de forandringer som NgDP medfører når vi når til den 30. november.

Der er væsentlige ændringer i kravet til myndigheder på både output – Fjernprint og Digital Post, og Input, altså modtagelse af Digital Post.

Den største forandring vil de fleste myndigheder opleve med kravet til at kunne håndtere det nye Digital Post format MeMo, men også kravet om at have et modtagesystem til at afhente og distribuere Digital Post er nyt.

PostNord Strålfors præsenterer Digitaliseringsstyrelsens krav og viser hvordan alle myndigheder kan være ”NgDP klar” på kun 12 uger med Strålfors Service.

På afsendelsessiden præsenterer vi Connect løsningen, som giver myndigheden mulighed for at leve op til Memo kravet uden at ændre i egne afsender systemer, da Strålfors både kan konvertere formater og tilknytte MeMo data på den udgående Digital Post.

Webinaret er således både en tjekliste på, om myndigheden er ”klar” og en præsentation af løsninger der bringer myndigheden helt i mål.

Oplægsholdere

  • Jens Christian Hauerbach, Product Manager Input Management
  • Jesper Vermehren Jensen, Product Owner
  • Helle Kærgaard Bjerre, Business Area Manager – Public
  • Kenneth Lundø, Key Account Manager


Tilmeld dig her