OffDig i det grønne (KBH)

D. 18/8 kl. 14.00-16.30: Merete Gade, Joachim Møller Pallesen, Sarah Kirkeby, og Charlotte Jacoby fra Digitaliseringsstyrelsen

 

Danmarks nye digital infrastruktur

Deltag i dette OffDig i det grønne-event og bliv opdateret på de nye store infrastrukturløsninger, som er på vej. Digitaliseringsstyrelsen giver igennem tre oplæg en status på både næste generation Digital Post og MitID og gør os klogere på, hvordan borgere og virksomheder møder de nye løsninger. 

 

De nye muligheder i Næste generation Digital Post
Oplægsholdere: Merete Gade og Joachim Møller Pallesen, Digitaliseringsstyrelsen. 

Næste generation Digital Post er på trapperne. Få syn for sagn om forbedringerne i den nye Digital Post-løsning, når Digitaliseringsstyrelsen præsenterer muligheder-ne i det nye MeMo-format og demonstrerer Digital Post-appen og webklienten på borger.dk
 

Kommercielle visningsklienter for Næste generation Digital Post
Oplægsholder: Sarah Kirkeby, kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen.

Med det nye Digital Post introduceres kommercielle visningsklienter, hvor borgere og virksomheder kan læse deres beskeder fra offentlige myndigheder. Digitalise-ringsstyrelsen giver en introduktion til konceptet, hvad det vil sige at være vis-ningsklient for offentlig Digital Post, og hvad de nye muligheder vil betyde for borgere og virksomheder.
 

Overgang til ny infrastruktur – MitID afløser NemID
Oplægsholder: Charlotte Jacoby, kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen. 


Alle med NemID skal snart have MitID – hele Danmarks nye digitale ID. Hør sidste nyt om løsningerne, der afløser NemID og bliv klogere på, hvordan bruger-ne møder den nye løsning, og hvad de første erfaringer fra implementeringen viser.


Tilmeld dig her

Arrangementet afholdes udendørs hos Dansk IT, Vermundsgade 38A, 2100 København Ø
(med mindre vejret byder os at trække indenfor)