OffDig i det grønne (Aarhus)

D. 17/8 kl. 15.00-17.00: Den aarhusianske innovationsmaskine med Niels Højberg, stadsdirektør, Aarhus Kommune


Mange glæder sig til at deltage på OffDig 'on-site' i Musikhuset i september, men synes der er så længe tid. Heldigvis er der ingen grund til at vente helt så længe. Vi glæder os over at kunne invitere til et OffDig i det grønne-event på en af Aarhus' flotteste tagterrasser. Her vil stadsdirektør Niels Højberg fra Aarhus Kommune vil fortælle om det som sker i maskinrummet i Aarhus innovationsfabrik, om lokale såvel som internationale perspektiver og give et bud på byen i fremtiden. Efter oplægget er der tid både til dialog, netværk og blot at nyde udsigten.

Arrangementet afholdes på Roof Top Lounge i Blixens (Brabrand). Med de nuværende regler må der være op til 50 personer - vi regner med at disse regler er lempet til august og holder jer ajour her.

Tilmelding er nødvendig - Tilmeld dig her

 

Oplægsholder

Niels Højberg er stadsdirektør i Aarhus Kommune og har været det siden 2008. Han er uddannet som cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har en mastergrad i samfundsvidenskab og har et bifag i filosofi fra Glasgow University. Han startede sin karriere i 1986 i Finansministeriets Budgetdepartement og har siden haft ansættelser i Ringkjøbing Amt som hhv. sekretariatschef og direktør for skole- og socialområdet, kommunaldirektør i Ringkøbing Kommune, amtsdirektør i Viborg og Fyns amter og som administrerende direktør i Region Syddanmark. Før nuværende ansættelse var han universitetsdirektør ved Aarhus Universitet.

Han har i perioden 2013-2015 været formand for Kommunaldirektørforeningen (KOMDIR) og har blandt andet været medlem af Bo Smith-udvalget, der i 2014 blev nedsat af Djøf for at gennemføre en uafhængig, aktuel analyse af samarbejdet mellem den politiske ledelse og embedsmændene i staten, regionerne og kommunerne. Udvalget har afsluttet sit arbejde i august 2015 med udgivelse af rapporten ”Embedsmanden i det moderne folkestyre”.