Festmiddag


På OffDig 2022 vil der være festmiddag på konferencens første dag. Glæd dig allerede nu til en hyggelig og social aften med middag og efterfølgende fest i Musikhuset, hvor der vil være en gæsteoptræden. Begge dele er inkluderet i din konferecebillet og er gratis - husk blot, at du skal reserverer en plads på en af de listede restauranter nedenfor.

Middagen foregår onsdag den 23. marts kl.18.30 - 21.00
ude på nærtliggende restauranter i Aarhus, som byder på hver deres menu og koncept. Så snart bookingen åbner, vil du have mulighed for at reserverer en eller flere pladser på den restaurant du/I foretrækker her på siden.

Pladsreservationerne åbner den 9. marts 2022 kl.9.00.

Sådan gør du:

  1. Læs menuerne under de forskellige restauranter.
  2. Udvælg en ønsket restaurant, du/I vil spise på. Er I et større selskab, kontakt Carol Azubal fra Dansk IT på tlf. 26191840 - så hjælper hun med, at finde plads på en ledig restaurant.
  3. Klik på 'RESERVER PLADS'

VIGTIGT!
Har du allergier, skriv hvilke i din pladsreservation eller send os en mail på konference@dit.dk inden den 14. marts 2022.
Husk at anullerer din plads, hvis du ikke skal bruge den, eller har dobbeltbooket.


Pladsreservation

Din pladsreservation er godkendt i dét øjeblik, du modtager en bekræftelse på din reservation. Du modtager bekræftelsen på mail, tjek eventuelt dit spam-filter, hvis ikke du har modtaget mailen i din indbakke.

Bemærk, at det IKKE er en bordbestilling, men en godkendt pladsreservation. Dvs. man har sikret sig plads til x-antal personer på en ønsket restaurant. På dagen vil det være efter først-til-mølle princippet, at møde op på restauranten og sætte sig til bords, der hvor der er plads. Det er derfor ikke muligt på forhånd, at booke et bord til et selskab, og ej heller ved at ringe til restauranten. Men kom i god tid hvis I er en større flok, så er mulighederne bedst.

Er der fuldt booket

  • Vælg en anden restaturant og prøv at reservere der i stedet.
  • Er der ikke ledigt til det antal personer I er, kontakt Dansk IT så hjælper vi med, at finde plads til jer på en ledig restaurant.

For spørgsmål kontakt Carol Azubal, senior projekt -og eventkoordinator, ca@dit.dk / tlf.: 2619 1840.