Festmiddag

Der vil være festmiddag på konferencens første dag. Pladsreservation åbner den 9. marts 2022 kl.9.00.Glæd dig allerede nu til en hyggelig og social aften med middag og efterfølgende fest i Musikhuset, hvor 
Alphabeat vil være med til at skyde festen i gang. Begge dele er inkluderet i din konferecebillet - husk blot, at du skal reservere en plads på en af de listede restauranter nedenfor.

Middagen foregår onsdag den 23. marts kl.18.30 - 21.00
ude på nærtliggende restauranter i Aarhus, som byder på hver deres menu og koncept. 

Sådan gør du:

  1. Læs menuerne under de forskellige restauranter.
  2. Udvælg en ønsket restaurant som ikke er fuldt booket, du/I vil spise på.
  3. Udfyld denne formular og send den til Carol Azubal på: ca@dit.dk.

Vi oplever i øjeblikket rigtig mange der reserverer pladser på samme tid, vi kan derfor ikke love at den ønsket plads er en garanti, men vi gør et forsøg. 

Du hører fra os inden konferencen, med en bekræftelse på hvor I har fået plads henne. Venligst tag IKKE kontakt til de enkelte restauranter - al kommunikation går gennem Dansk IT. 

FAQ

Er der fuldt booket!
Prøv at vælge en anden restaturant. Vi har nok restauranter i backup.

Specialkost
Har du allergier, skriv hvilke i din pladsreservation, eller send os en mail på konference@dit.dk inden den 14. marts 2022.

Afbud/ombyt
Hvis du er forhindret i at deltage, husk at annullere din plads, og skriv eventuelt hvem der måtte overtage den til konference@dit.dk.


På dagen
Med din pladsreservation, er du sikret plads på den bekræftet restaurant. Vi forsøger naturligvis at reservere et bord til jer som gruppe ud fra jeres organisationsnavn, men vi kan ikke love noget med garanti. Så sørg for at komme i god tid.

Kontakt
Venligst tag IKKE kontakt til de enkelte restauranter, al kommunikation går gennem Dansk IT. For spørgsmål kontakt Carol Azubal på ca@dit.dk / tlf.: 2619 1840.