Praktisk informationDato og sted

OffDig konferencen finder sted den 6. - 7. september 2021 i Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus.

OffDig-universet foregår online hele år 2021 via Offdig.dk.


Tidspunkter

Mandag d. 6. sep. kl.8.30-9.30 er der registrering og let morgenmad. Første oplæg starter kl.9.30 i Store sal - se hele programmet her. Tirsdag d. 7. sep. starter programmet kl. 9.00 og slutter kl.15.30.


Parkering

Der er betalingsparkering ved Hotel Radisson, som ligger som nabo til Musikhuset. Grundet deres nye parkeringssystem, kan Dansk IT desværre ikke dække omkostningerne ved parkering.


Mad på konferencen

Begge dage vil der være let morgenmad og frokost inkluderet.

Frokost 
Til frokost er der begge dage flere madboder med forskellig mad at vælge mellem. Er du veganer, vegetar, allergisk over for laktose, gluten eller nødder, er der allerede taget hensyn til dette. Der serveres hverken svinekød, fisk eller skaldyr til frokost. Har du andre allergier udover dissse, bedes du oplyse hvilke i en mail senest den 30. august til konference@dit.dk
 
Middag 
Festmiddagen, som er inkluderet i konferencebilletten, foregår d. 6. september rundt på forskellige restauranter i Aarhus fra kl. 18.00 - 20.30. Husk at få booket restaurant til middagen: det gør du her. Koordiner direkte med restauranten, hvis der skal tages særlige hensyn. Efter middagen mødes vi igen til networking i Musikhuset, hvor baren og dansegulvet er åbent mellem kl. 21.00 - 01.00, og hvor en hemmelig gæsteoptræden kommer. 

 
Hotel 

Du finder listen over forhåndsreserveret hoteller i Aarhus området her.

 

COVID-19

Da alle COVID-19 restriktioner på events under 2000 deltagere fjernes den 1. september, glæder vi os meget til at kunne byde jer velkommen i Aarhus. Vi gør alt hvad vi kan for, at passe på deltagerne og fastholder derfor planerne om, at skabe mere plads i gangarealer og udstillerområder. Derfor vil I opleve, at der vil være forskudte pauser i programmet og udstillerområdet er delt op i to.
 

Priser

Pris for konference inkl. OffDig-univers
5.000 DKK. for medlemmer
6.500 DKK for ikke-medlemmer

Pris for OffDig-univers (uden fysisk konference)

2.000 DKK for medlemmer
3.500 DKK for ikke-medlemmer

Early-bird 
Indtil den 31. marts 2021 gives der 1.000 DKK i rabat på selve konferencen (og ikke OffDig-universet)

Alle priser er i DKK og ekskl. moms.

 

Rabat og gruppetilmeldinger

Konferencen bliver billigere jo flere I deltager fra samme organisation.

• Der gives 10 % på onlinedeltagelse ved minimum 10 deltagere
• Der gives 20 % på onlinedeltagelse ved minimum 20 deltagere

For at opnå rabatten, skal I udfylde denne formular og sende den SENEST den 1. august 2021 med alle deltagere på i en mail til Carol Azubal Mikkelsen på ca@dit.dk. Herefter vil vi sørge for at tilmelde dem alle på én gang.

Framelding

Ved framelding af OffDig-universet og konferencen gælder følgende afbestillingsregler:

Dit køb af OffDig-universet er bindende. Vær opmærksom på, at dit køb ikke kan fortrydes, når du har modtaget adgang til OffDig-universet. Du kan dog framelde dig til den fysiske konference i september helt op til afholdelsestidspunktet, og få refunderet denne del af den samlet pris (3000 kr./2000 kr. ved early bird). Framelding skal ske skriftligt pr. mail til konference@dit.dk inden afholdelse.

Med OffDig-univers adgang er det gratis at deltage i alle mindre hybride events - det kræver blot en tilmelding ved fysisk fremmøde. Skulle du alligevel blive forhindret i at deltage, bedes du afmelde dig senest dagen før skriftligt pr. mail til konference@dit.dk, da der ellers opkræves kr. 250,- i no show fee. Skulle der være Covid-19 restriktioner, der gør, at møderne ikke kan afholdes fysisk, kan de tilgås online. Dele af konference vil blive livestreamet eller lagt ud i videoteket efterfølgende.

Ombytning

Din adgang til OffDig-universet er personlig. Du kan derfor ikke ombytte din billet til en anden person, da din tilmelding er bindende.

Kontakt

Har du spørgsmål til OffDig 2021, vil vi meget gerne hjælpe dig.

Spørgsmål ift. program og udstillerinformation; kontakt Camilla Lerbech Dworsky, projektleder, cd@dit.dk / 3317 9799.

Spørgsmål ift. oplæg (som taler); kontakt Carlos Riis-Hansen, projektleder, crh@dit.dk / 3317 9792.

Spørgsmål ift. tilmelding og praktik; kontakt Carol Azubal Mikkelsen, projektkoordinator, ca@dit.dk / 3317 9779 ell. 2619 1840.