Festmiddag


På OffDig 2022 vil der være festmiddag på konferencens første dag. Glæd dig allerede nu til en hyggelig og social aften med middag og efterfølgende fest i Musikhuset. Begge dele er inkluderet i din konferecebillet og er gratis. 
Middagen foregår onsdag den 23. marts kl.18.30 - 21.00 ude på nærtliggende restauranter i Aarhus, som byder på hver deres menu og koncept. Så snart bookingen åbner, vil du have mulighed for at reserverer en eller flere pladser på den restaurant du/I foretrækker på siden her. 

Pladsreservationen åbner den 9. marts kl. 9.00.

 

Pladsreservation

Din reservation er godkendt i dét øjeblik du reserverer en bekræfelse du Bemærk at det er x-antal reservationer man booker plads til på en ønsket restaurant. Det er ikke en bordbestiling. På dagen vil det derfor være efter først-til-mølle princippet, at møde op på restauranten og sætte sig til bords, der hvor der er plads. Det er derfor ikke muligt, at på forhånd reservere direkte med restauranten heller. Din pladsreservation er godkendt i det øjeblik, du modatger en bekræftelse på din reservation.


Sådan gør du:

  • Læs menuerne under de forskellige restauranter
  • Udvælg den ønskede restaurant, du/I vil spise på (er I flere end 8 personer der vil spise sammen, kontakt Dansk IT så hjælper vi jer med at finde plads på samme restaurant. 
  • Klik på 'Pladsreservation'
  • Har du allergier, bedes du meddele hvilke til konference@dit.dk inden den 14. marts 2022.

Er der optaget, er der to muligheder:

  • Vælg en anden restaturant og prøv at reservere der i stedet.
  • Er der ikke ledigt til det antal personer I er, kontakt Dansk IT så hjælper vi jer med at finde plads på samme restaurant. 

Kontakt Dansk IT
Carol Azubal Mikkelsen, projektkoordinator, ca@dit.dk / tlf.: 2619 1840