Festmiddag

 
På konferencens første dag, kan du glæde dig til en aften med middag og efterfølgende fest i Musikhuset. Efter et hårdt år for hele restaurationsbranchen har Dansk IT valgt, at støtte flere af restauranterne i Aarhus netop denne aften. Det betyder, at du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige nærtliggende restauranter, som byder på hver deres menu og koncept. Vi håber, at der er noget for enhver smag. Middagen er inkluderet i din konferencebillet, og er derfor gratis.

 

Middagen foregår den 6. sep. kl. 18.00 – 20.30 ude på restauranterne som er listet her nedenfor. Der vil stå flere vejvisere fra Musikhuset kl.17.30, som vil guide jer frem til den valgte restaurant. Efter middagen mødes vi i Musikhuset igen, hvor baren og dansegulvet er åben fra kl. 21.00 – 01.00, her med mulighed for masser af networking og hygge med de andre deltagere. Vi kan afsløre, at der i år vil være live-band og en hemmelig gæsteoptræden, så du kan godt glæde dig.Book din plads - sådan gør du:

1. Kig på listen over restauranter, se deres menuer, og vælg den restaurant du gerne vil spise på. Er du vegetar og menuen ikke er, så kontakt restaturanten direkte og hør hvilke muligheder du har.

2. Book din plads (eller flere pladser, hvis I er flere kolleger, der gerne vil spise sammen) direkte hos den enkelte restaurant. Alle restauranter ligger i gåafstand fra Musikhuset.

3. Allergier og andre forbehold til maden, skal du informere den enkelte restaurant om, når du booker bord. 

Vær opmærksom på, at du skal have dit navneskilt med, som adgang til restauranten.


Du kan booke din plads til den ønsket restaurant helt op til konferencedagen. Har du spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte Carol Azubal Mikkelsen på tlf.: 2619 1840 eller på  e-mail ca@dit.dk.