OffDig fra start til nu: 10 år i billeder

Vi glæder os til at fejre 10 år med OffDig d. 23. - 24. marts 2022 sammen med jer. I den forbindelse har vi samlet en række minder, der ser tilbage på årene på konferencen. Var du med til nogle af dem?

Fra 'Offentlig digitalisering - på vej mod d-land' til 'OffDig'Navnet er blevet kortere men konferencen er vokset sig markant større! Men på hvilke områder har OffDig ellers udviklet sig?

Fra "digital" til ...digital?

De mange faglige temaer i konferenceprogrammet har ændret karakter gennem årene. Indtil vi ramte konferencen i 2019, blev ordet "digital" flittigt brugt til at specificere temaerne (digital ledelse, digital lovgivning, digital sikkerhed osv.), højst sandsynligt for lige at sikre os, at vi havde den digitale vinkel i fokus. Dét er vist fortid. Den digitale tidsalder har for længst overtaget, og nu er det selvfølgelig en selvfølge. Herudover er der kommet mere fokus på kompetencer, bæredygtighed, teknologi og innovation.

Fun facts: OffDig har også skruet op for

  • sessioner med inspiration fra udlandet
  • debatter med mere politisk fokus
  • antallet af deltagere og mængden af sessioner og formater
  • bæredygtige tiltag på konferencen bl.a. i form af konferencematerialer og mindre madspil

Vi har samlet en håndfuld dejlige minder fra alle 10 år på OffDig nedenfor, og vi kan afsløre, at du både vil kunne spotte Sophie Løhde og Erann DD på scenen (dog ikke samtidig). Ses vi den 23. - 24. marts? Tilmeld dig her.