Bliv medarrangør af OffDig 2023

Som medarrangør af OffDig er du en del af Danmarks største konference om offentlig digitalisering. Det er her, du kan møde dine nuværende og nye potentielle kunder.

OffDig er mødestedet for alle, der arbejder professionelt med digitalisering. Med omkring 1500 deltagere er OffDig derfor et relevant sted at være tilstede med en stand. Vælg mellem forskellige størrelser og priser, der giver synlighed og taletid. Udstillerområdet vil være placeret med forplejning mellem og omkring standene. 

        

Konferencen afholdes den 8. - 9. marts 2023 i Odeon Odense og bliver en ren fysisk konference, hvor størstedelen af sessioner bliver optaget og lagt i et videotek efter konferencen. 

Vi åbner op for salg af medarrangørstande den 21. september 2022 - kl.10.00 og tilmeldingen foregår efter først-til-mølle princippet ved at sende en mail til Camilla Lerbech Dworsky på cd@dit.dk. Bemærk, at der er et begrænset antal stande i de forskellige størrelser, så du skal være hurtig på tasterne. 

Se videoen her og få et overblik over udstillerområdet helt ned i detaljer:


Kontakt Camilla Lerbech Dworsky på 3317 9799 eller cd@dit.dk, hvis I er interesseret i en stand, ønsker at komme på en mailingliste eller blot har spørgsmål.