Bliv medarrangør af OffDig 2022

Som medarrangør af OffDig er du en del af Danmarks største konference om offentlig digitalisering. Det er her, du kan møde dine nuværende og nye potentielle kunder.

        

OffDig er mødestedet for alle, der arbejder professionelt med digitalisering. Med omkring 1600 deltagere er OffDig derfor et relevant sted at være tilstede med en stand. Vælg mellem forskellige størrelser og priser, der giver synlighed og taletid. Udstillerområdet vil være placeret med forplejning mellem og omkring standene. Frokosten foregår dog andre steder i huset. 

Konferencen afholdes den 23. – 24. marts i Musikhuset Aarhus og bliver en ren fysisk konference, hvor alle sessioner bliver optaget og lagt i et videotek efter konferencen. 

Vi åbner for booking af stande onsdag den 3. november kl. 10.00

Tilmeldingen er først-til-mølle og foregår ved at sende en mail til Camilla Lerbech Dworsky på cd@dit.dk. Bemærk, at der er et begrænset antal stande i de forskellige størrelser, så du skal være hurtig på tasterne. 

Kontakt Camilla Lerbech Dworsky på 3317 9799 eller cd@dit.dk, hvis I er interesseret i en stand, ønsker at komme på en mailingliste eller har spørgsmål.