Bliv medarrangør af OffDig 2021

OffDig 2021 er anderledes end vi kender den fra tidligere, også for jer leverandører. Konferencen afholdes den 6. - 7. september med 3 - 4 spor. Herudover deler vi programmet ud på hele året, hvor vi via online og hybride events og en digital læringsplatform, klæder deltagerne fagligt på inden for hovedtemaerne:

  • Den digitale borger
  • Bæredygtig udvikling
  • Digitale visioner
  • Teknologi og innovation

Udover en stand på den fysiske konference, har I som leverandører også mulighed for at bidrage med indhold til vidensplatformen hele året både live, online og fysisk. I bliver dermed medarrangører af OffDig 2021. Se mulighederne i pdf her. For at være medarrangør af OffDig 2021 kræver det som minimum en basispakke. Alle andre elementer kan tilkøbes løbende.

Vi har åbnet for tilmelding af stand på den fysiske konference. Det foregår efter først-til-mølle og foregår ved at sende en mail til cd@dit.dk.

Grundet Covid-19 er det stadig usikkert, om vi kan afholde OffDig til september som vanligt, men vi arbejder med forskellige scenarier. Derfor vælges der først standplacering (efter først til mølle-princippet), når vi ved med sikkerhed, om vi kan afholde konferencen fysisk. Det melder vi selvfølgelig ud til jer, så snart vi ved det. Ligeledes faktureres der ikke for standen ved tilmelding. Bemærk, at der er begrænset standpladser. 

Har du spørgsmål, så kontakt Camilla Lerbech Dworsky på 3317 9799 eller cd@dit.dk