Bring medarbejderne tættere på jeres IT transformation med Low-code


D. 8/3 kl.10.30 - 11.00: Lokale 1

Oplever I også at jeres medarbejdere bruger for meget tid på systemer og processer frem for deres kerneopgaver? Og at I samtidig bliver underlagt en lang række nye krav og ændringer i så høj fart, at jeres IT-systemer ikke kan følge med? 

Jo hurtigere vores hverdag og arbejdsgange forandres, jo større bliver kløften mellem det vores it-systemer understøtter, og det vi rent faktisk har brug for, for at kunne løse vores opgaver hurtigt og gnidningsfrit. Det giver en mindre effektiv udnyttelse af de ressourcer, vi har til rådighed, mens det samtidig skaber frustration hos både medarbejdere, IT-afdeling - og i sidste ende – vores borgere. 

I et samfund hvor den digitale transformation på alle fronter er fremherskende, er det nødvendigt at holde sig på tæerne, hvis ikke man vil stå tilbage med tunge it-systemer og frustrerede medarbejdere. Når medarbejderne deltager i Low-code transformationer, bliver det muligt at sætte gedigent skub i udviklingen af moderne it-løsninger i jeres organisation, så I kan give jeres medarbejdere gevinst ved at fokusere på netop det, de er bedst til. 

Kom og hør hvordan I kan accelerere jeres IT transformation med Low-code. 

Oplægsholdere

Maria Katrine Rosengren, Manager Customer Application Transformation i NNIT, hvor hun til daglig leder flere teams, som udfører applikationsudvikling og -drift af traditionelle it-systemer såvel som Low-code tranformationer for både offentlige og private kunder. Maria trækker på mere end 15 års erfaring med digitale transformationer fra såvel kunde- som konsulentsiden i privat og offentligt regi.
 
Jesper Overgaard er Principal Solution Architect i NNIT’s Application Transformation team, og har gennem de sidste 10 år arbejdet med modernisering af IT-systemer i offentlige såvel som i private virksomheder. Jesper leder til daglig NNIT’s Transformation Advisory team, hvis rolle er at støtte kunderne i udarbejdelsen af moderniserings-roadmaps samt sikre en god og transparent eksekvering.